reede, 20. märts 2015

Kokkuvõte küsitlusest

Oma küsitluses soovisime analüüsida õpetajate igapäevast arvuti kasutamist:
1. digivahendite kasutamine õppetöös
2. arvuti turvaline kasutamine õppetöös
3. erinevate e - keskkondade kasutamine õppetöös
4. kolleegide aitamine/ kaasamine

Vastamine toimus 5-palli süsteemis. Kõigi vastajate keskmine tuli kokku 3,1.Kõige madalam oli hinnang oma oskustele kehalise kasvatuse valdkonnas (2,5).

Küsitluse II osaga soovisime kaardistada õpetajate motivatsiooni eelnimetatuga aktiivselt toimetada.

Ka selles osas tegid vastajad valiku 5-palli süsteemis, mille lõpptulemuseks oli 3,7. See tulemus on antud küsitluse kokkuvõtet tehes rõõmustav, sest selle põhjal saame oma kolleege kaasata kooli digiarengusse.

Küsitluse viimane osa tõi välja õpetajate ainevaldkonna, kooliastme ning iga õpetaja enda mured ja rõõmud selles valdkonnas.
Siin tulid välja hetkelised kitsaskohad ja tugevused, mille abil neid ületada.
"Ma ei taha enam rohkem digi, sest normaalne inimlik suhtlemine on lõppenud!"  vs "Olen vajalikku infot ühe või teise programmi kasutamise kohta saanudki just kolleegidelt ja hakanud neid kasutama." "Toetavat õlga, soovi koos tegutseda, kannatlikku meelt"

2 kommentaari:

  1. Tabasalu Ühisgümnaasiumi kommentaari leiab siit: https://tabasaludigiajastu.wordpress.com/2015/04/16/tagasiside-tallinna-laagna-gumnaasiumi-blogile/

    VastaKustuta
  2. Tabasalu Ühisgümnaasiumi kommentaari leiab siit: https://tabasaludigiajastu.wordpress.com/2015/04/16/tagasiside-tallinna-laagna-gumnaasiumi-blogile/

    VastaKustuta