esmaspäev, 27. aprill 2015

Külalisõpetajalt "KAE kooli tutvustus"

Saime endale külla KAE kooli algataja & MTÜ juhataja Robert Peetsalu, kes avastades enda jaoks Khan Academy otsustas, et sellest peavad kõik kasu saama.

KAE (Khan Academy Eesti) Kooli puhul pole tegemist pelgalt õppevideodega, vaid terve õppimismetoodikaga.
KAE Kool keskendub lisaks tavalisele õpitu kontrollile ja õppimise tagasisidele asjade selgeks õppimisele. Lisaks annab võimaluse kõigil lastel õppida oma tempos.
Ei pea kartma, et kontroll õpilaste üle kaob ära, sest nad saavad asja selgeks ja seda kindlamalt liiguvad edasi materjali omandades.

Õpilane saab liituda ainult siis, kui omab e-maili või Google kontot või Facebooki kontot.

Digitaalse õppevara näidismaterjalid koostöös HITSAga. Olemas on Ajaloo õppevara: Vana-Kreeka; Eesti keele digitaalne õppematerjal III kooliastmele (tarbe-, meedia- ja teabetekstid); GEOGRAAFIA: Eesti asustus Digitaalne geograafia õppematerjal 9. klassile; MATEMAATIKAs on valmis 4.klassile 24 videot ja 24 harjutust teemades "Arv ja number", "Liitmine ja lahutamine", "Kirjalik liitmine ja lahutamine" ja "Kujundi mõiste, joon, keha"

KAE kooli õppekava kaardi klasside kaupa matemaatikas leiad siit:  http://www.kae.edu.ee/commoncore

Meie õpetajad kasutavad matemaatika tundide ilmestamiseks pigem õppemäge, interaktiivseid õppeprogramme. Õppevideo kasutamine on meie õpetajatel alati enne põhjalikult läbi mõeldud. Kuna selle efektiivsus tundub olema madal, siis seetõttu on need vähem kasutamist leidnud õppetundides.

Sisse logimata saate vaadata videosid ja lahendada harjutusi, kuid tulemused ei salvestu. Õpetajale ja lapsevanemale jääb saamata tagasiside, mis teemad on läbitud ja, mis harjutused lahendatud.
Olles sisse logitud jääb keskkonnas maha jälg, mis videod on vaadatud, mis harjutused tehtud, kus tehti eksimusi ja kui palju on juba omandatud ja läbitud.

NB! Ei soovitata kasutada IE brauserit KAE kooli  videode vaatamiseks ja harjutuste tegemiseks.

Ekraani vasakus servas on sinine nupp TAGASISIDE, mille kaudu saab anda teada probleemidest ja ka muud infot KAE kooli tegijatele.

Matemaatika aine materjalid on põhjalikud ja süsteemselt jaotatud, mis kergendab nende kasutamist.

KAE koolil on plaanis hakata tegema eesti keele kursust.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar